Opći uvjeti korištenja

Opći uvjeti korištenja TOP 100 portala

 

Članak 1.

Uvod

Top100 portal, (u daljnjem tekstu : Top 100) u vlasništvu je tvrtke Top 100 j.d.o.o. (u daljnjem tekstu : Top 100 j.d.o.o.).

Za vrijeme korištenja Top100, primjenjuju se ovdje navedena Pravila i uvjeti korištenja, kao i svi važeći i primjenjivi zakoni.

Top100 zadržava pravo promjene ovih Pravila i uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave.

Promjene stupaju na snagu trenutkom objave.

 

Članak 2.

Uporaba i zaštita podataka

Pri korištenju Top100 dužni ste osigurati potpunost, istinitost i točnost podataka koje dajete. Top100 čini sve kako bi zaštitio privatnost osobnih podataka oglašivača u smislu Zakona o zaštiti osobnih podataka, te će oni biti korišteni samo u svrhu spajanja oglašivača i korisnika. Korištenjem Top100 suglasni ste da podaci/informacije koje ste predali budu dostupni na uvid svima koji su za iste zainteresirani, sukladno ovim Pravilima i uvjetima korištenja.

Oglašivač pristaje da njegovu e-mail adresu Top 100 upotrijebi u svrhu slanja obavijesti o statusu predanog oglasa, u svrhu dostave računa za eventualno korištenje naprednih usluga, kao i u svrhu slanja ostalih vrsta obavijesti vezanih uz oglas koji je oglašivač predao ili uz samo oglašavanje.

U ime Top100.hr obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i informiramo kupce o načinu njihova korištenja. Redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Top100.hr i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

 

Članak 3.

Zaštita autorskih prava

Podaci na Top100 su zaštićeni Zakonom o autorskom pravu. Autorska prava koja se odnose na Top100 uključuju tekstove, njihovo oblikovanje, slikovne sadržaje i druge grafičke prikaze koji pripadaju Top100 te dozvolu pružatelja usluge i/ili oglašivača. Podaci se mogu koristiti samo na način predviđen ovim Pravilima i uvjetima korištenja.

Korištenjem podataka u druge svrhe, kao i kopiranjem, prijepisom, distribuiranjem podataka, bez odobrenja, postupate protivno Zakonu o autorskom pravu te podliježete sankcijama.

Top100 se izuzima od odgovornosti i/ili sudjelovanja u eventualnim sporovima u vezi s povredom i zaštitom autorskih prava oglašivača na Top100.

 

Članak 4.

Isključenje iz uporabe, naknada štete

Top 100 portal zadržava pravo da iz daljnje uporabe stranica isključi onog korisnika koji na bilo koji način krši Pravila i uvjete korištenja, na bilo koji način ometa rad stranica ili na bilo koji način vrijeđa prava oglašivača i korisnika.

Top 100 portal zadržava pravo da iz daljnje uporabe stranica isključi onog korisnika koji zlouporabljuje objavljene podatke ili na bilo koji način neovlašteno koristi Top 100 portal, a osobito u smislu:

–  kopiranja sadržaja objavljenog na portalu Top100  i objave u/na nekom drugom mediju oglašavanja

–  lobiranja oglašivača portala Top100 na oglašavanje na sličnim stranicama, ili u drugim medijima oglašavanja, na način da ih kontaktira na bilo koji način i nudi im svoje usluge

Top 100 portal, uz isključenje takvog korisnika, može zahtijevati naknadu za nastalu štetu ili izgubljenu dobit.

 

Članak 5.

Jamstvo

TOP 100 ne jamči:

– točnost, potpunost i istinitost oglasa ili teksta u njima, kao ni kvalitetu, sigurnost i legalnost ponuđenih proizvoda i usluga

– nadležnost druge strane u zaključivanju sporazuma, ispravnost, potpunost i točnost osobnih podataka oglašivača, koje je isti

koristio na ispravan način u poslovanju

– da na stranicama neće biti pogrešaka i/ili da će funkcionirati bez prekida u svakom trenutku

– da će treća strana legalno koristiti stranice T0P100 portala cijelo vrijeme.

 

Članak 6.

Odgovornost

Top100 se, do maksimalne zakonom dopuštene odgovornosti, izuzima od bilo kakve štete, gubitka ili ozljede koji mogu nastati izravno ili posredno zbog

– korištenja stranica Top100

– korištenja stranica na koje vode linkovi sa stranica Top100

– informacija na stranicama Top100

– postupaka koji su poduzeti ili nisu poduzeti u vezi s informacijama na stranicama Top100

– uporabe, nemogućnosti uporabe ili zlouporabe bilo koje od gore navedenih stranica.

Top100 ne može snositi nikakvu odgovornost zbog bilo kojeg sadržaja prikazanog na stranicama trećih osoba na koje može dopustiti povremen pristup. Bilo koji takav pristup ne može se tumačiti u smislu predstavljanja veze s Top100, niti podupiranja takvih stranica od strane Top100. Top100 može sadržavati linkove prema drugim stranicama, ali ne odgovara za usluge ili proizvode do kojih se došlo pomoću Top100 na taj način.

 

Članak 7.

Uvjeti kupnje usluga

Između kupca i tvrtke TOP 100 j.d.o.o. sklapa se Ugovor o kupnji. Prije narudžbe Top100 usluga, kupac mora prihvatiti uvjete i pravila internetskog portala  www.top100.hr . Ugovor između kupca i tvrtke TOP 100 j.d.o.o traje od trenutka naručivanja usluge od strane kupca, odnosno od trenutka knjiženja narudžbe usluge u bazi oglasa portala top 100.hr.

 

Članak 8.

Cijene

Cijene  Top 100 usluga su prikazane na stranicama   http://top100.hr/cjenik-oglasavanja/

Sredstva potrebna za kupnju usluga uplaćuju se jednokratno.

 

Članak 9.

Plaćanje

Prilikom online-narudžbe, Top100 kupcima nudi dvije mogućnosti plaćanja:

– plaćanje putem internet bankarstva

– plaćanje putem opće uplatnice (virmana )

Ovim načinom plaćanja kupac može plaćati bilo koju uslugu na Top100.hr. Važno je upisati dodijeljeni generirani broj u polje „Poziv na odobrenje“ kako bi se uplata kupca lakše identificirala. Način ispunjavanja opće uplatnice ( virmana ) korisniku će se automatski prikazivati u postupku plaćanja.

 

Članak 10.

Oglas

Kod predavanja oglasa na Top100 oglašivač dodjeljuje Top100 pravo da odašilje informacije koje se odnose na proizvod ili uslugu. Strogo je zabranjeno predavanje oglasa na Top100 na bilo koji drugi način osim onog koji je istaknut od strane Top100.

Top100 ulaže sve napore kako bi svojim korisnicima ponudio kvalitetnu uslugu radi čega zadržava pravo da uređuje, izmjenjuje ili obriše sve oglase koji ne udovoljavaju tom kriteriju, a posebno u sljedećim slučajevima.

–  kada je oglas predan u krivu rubriku

–  kada je proizvod, opis i/ili cijena u oglasu neispravna i/ili nepotpuna

–  kada proizvod i/ili oglašivač krše autorska prava i/ili druga prava intelektualnog vlasništva

–  kada proizvod može uzrokovati štetu i/ili na bilo koji način prekršiti prava intelektualnog vlasništva nekog drugog

–  kada proizvod i/ili sadržaj oglasa sadrži diskriminirajuće aspekte ili po hrvatskom zakonu nedopuštene i zabranjene materijale

–  kada jedan oglas sadrži više proizvoda ili usluga

–  kada je oglas u bilo kojem smislu uvredljiv prema Top100

–  kada je oglas sumnjiv u smislu oglašavanja ukradene ili ilegalne robe

–  kada oglas na bilo koji način narušava kvalitetu sadržaja

 

Članak 11.

Sudska nadležnost

Za sve zahtjeve i sporove koji bi mogli proizaći iz korištenja predmetnih materijala, stvarno je nadležan sud u Varaždinu.

U Varaždinu, 21.08.2015.

Ovi uvjeti i sadržaj ove stranice podliježu autorskom pravu. TOP 100 J.d.o.o.

Sva prava pridržana.