Upute za korištenje portala

Oglasi

Na donjem linku preuzmi upute u za kreiranje i predaju oglasa na portalu Top100 u PDF formatu veličine 1 MB.

 

Kreiranje i predaja oglasa na portalu Top 100

 

 

Naslovna                                                                                                                                                     
Na ovoj stranici nalaze se izdvojeni oglasi iz svih kategorija. Oglas koji je na naslovnici izdvojen je i u svim kategorijama u kojima je objavljen i time stavljen na prvo mjesto. Da bi oglas bio na prvom mjestu potrebno ga je ažurirati, prvi je uvijek najnoviji oglas, ili ažurirani oglas. Izdvojene oglase može objaviti isključivo registrirani poslovni subjekt, koji je član portala TOP100 – postani član. Izdvojeni oglas se objavljuje u jednoj od kategorija na TOP100 portalu i automatski se objavljuje i na naslovnici. Izdvojeni oglasi naplaćuju se prema cjeniku.

 

Proizvodi                                                                                                                                                     
Pronađite proizvod koji Vam treba, kupite ga po najnižoj cijeni i ostvarite pravo na dodatnih 10% popusta na taj proizvod. Svi oglasi iz ove kategorije odnose se na isključivo na nove proizvode. Nuđeni proizvod mora biti dostupan odmah (na lageru), osim proizvoda koji se izrađuju po narudžbi.
U opisu proizvoda mora biti istaknuto ime proizvoda, ime proizvođača i zemlja porijekla (ako se trguje s proizvodom), te maloprodajna cijena (cijena s uključenim PDV-om), na koju članovi portala TOP100 imaju dodatnih 10% popusta. Mora biti i navedena adresa na kojoj se proizvod može kupiti ili naručiti (ako se izrađuje po narudžbi), te radno vrijeme i kontakt telefon, kao i mogući načini plaćanja i dostave. Ukoliko se vrši rasprodaja nekog proizvoda, tada mora biti istaknuto da oglas vrijedi do isteka zaliha – taj oglas se može trenutno obrisati. Brisanje oglasa traje 3 dana (72 sata) i za to vrijeme proizvod iz oglasa mora biti dostupan. Oglas iz ove kategorije može objaviti isključivo registrirani poslovni subjekt, koji je član portala TOP100. Oglasi se ne naplaćuju. Kupiti proizvod po istaknutoj cijeni mogu svi zainteresirani, a dodatnih 10% popusta ostvaruju samo članovi portala. Fizička osoba može biti član portala i ostvariti pravo na popust. Kod kupnje uz popust potrebno je predočiti člansku iskaznicu TOP100 i identifikacijsku ispravu (osobna iskaznica, vozačka dozvola ili putovnica).

 

Usluge                                                                                                                                                     

Pronađite uslugu koja Vam je potrebna, dogovorite posao s ponuđečem po najnižoj cijeni i ostvarite pravo na dodatnih 10% popusta na cijenu usluge.

Opis usluge mora biti mora biti jasan i jednostavan. Cijene moraju biti jedinične: kuna po satu (kn/s), kuna po metru dužnom (kn/m), kuna po metru kvadratnom (kn/m2), kuna po metru kubnom (kn/m3), kuna po kilogramu (kn/kg), kuna po toni (kn/t), kuna po kilometru (kn/km). U oglasu mora biti i navedena adresa na kojoj se usluga može naručiti, te radno vrijeme i kontakt telefon, kao i mogući načini plaćanja. Ukoliko je cijena usluge sezonski dodatno snižena, tada mora biti istaknuto da oglas vrijedi do određenog datuma – tada se oglas može obrisati ili promijeniti. Brisanje oglasa traje 3 dana (72 sata) i za to vrijeme usluga iz oglasa mora biti dostupna. Oglas iz ove kategorije može objaviti isključivo registrirani poslovni subjekt, koji je član portala TOP100. Oglasi se ne naplaćuju. Naručitelj usluge po istaknutoj cijeni mogu svi zainteresirani, a dodatnih 10% popusta ostvaruju samo članovi portala. Fizička osoba može biti član portala i stvariti pravo na popust. Kod naručivanja usluge uz popust potrebno je predočiti člansku iskaznicu TOP100 i identifikacijsku ispravu (osobna iskaznica, vozačka dozvola ili putovnica).

 

Trebam-nudim                                                                                                                                          
Oglasi u ovoj kategoriji mogu se ukratko nazvati unaprijed dogovorenom kompenzacijom. Minimalna vrijednost proizvoda ili usluga koja se razmjenjuju je 5.000,00 kuna
Opišite proizvod ili uslugu koja vam je potrebna i ujedno ponudite proizvode ili usluge koje nudite umjesto plaćanja novcem.
Primjer:
– Trebam: 200 m2 stiropor fasade s postavljanjem, gletanjem i završnim silikonskim slojem – cijena cca 40.000,00 kn
– Nudim: materijal za vodovod i kanalizaciju (prilog PDF specifikacija s cijenama) i moje oglašene proizvode i usluge – pogledaj sve moje oglase.
Opis tražene usluge ili proizvoda mora biti mora biti jasan i jednostavan, te se mora navesti približna cijena. Opis nuđenog mora biti jasan, detaljan i nedvosmislen s istaknutim cijenama. U oglasu mora biti i navedena kontakt adresa i kontakt telefon. Stranke u ovoj kategoriji same dogovaraju cijene, uvjete i rokove, te sklapaju ugovore. Oglas iz ove kategorije mogu objaviti svi članovi portala TOP100. Oglasi koji su u jednom od paketa usluga su besplatni. Fizičke osobe doplačuju oglas po cjeniku.

 

Slobodni kapaciteti                                                                                                                                   
U ovoj kategoriji nude se slobodni kapaciteti. Slobodni kapaciteti mogu biti na strojevima, povremeno na radnoj snazi, smještajni kapaciteti u sezoni ili van sezone, neiskorišteni skladišni ili poslovni prostori ili slično. Slobodni kapaciteti se nude po 20-50% nižim od standardnih cijena, ali se nude u određenom kompletu i za određenu količinu.
Primjer:
– U kategoriji Usluge ponudili ste uslugu rada na CNC glodalici po 400,00 kn/h. Navedena cijena je konkurentna, ali vaša glodalica radi u prosjeku 100 sati mjesečno. U ovoj kategoriji ponudite 50 sati mjesečno po 250,00 kn/h uz ugovor na minimalno godinu dana. Na taj ćete način zaposliti slobodan kapacitet na glodalici i povečati prihode, a vaš potencijalni konkurent će vam postati poslovni partner.
U oglasu mora biti i navedena adresa i kontakt telefon, kao i mogući načini plaćanja. Oglas iz ove kategorije može objaviti isključivo registrirani poslovni subjekt, koji je član portala TOP100.

 

Ideje i realizacija                                                                                                                                       
Imate ideju, inovaciju, izum … ?
Sami ne možete svoju ideju, inovaciju, izum staviti u funkciju, pretvoriti u proizvod ili naći zainteresiranog kupca ili investitora?
U ovoj kategoriji objavite svoju ideju, inovaciju, patent i nađite partnera, kooperanta ili kupca. Opišite svoju zamisao, njene prednosti, uštede, kao i troškove vezane uz realizaciju, kako bi potencijalni partner, kooperant ili kupac dobio što bolju informaciju i lakše se odlučio za ulaganje u vaš projekt.
U oglasu mora biti navedena adresa i kontakt telefon oglašivača. Oglas u ovoj kategoriji mogu objavljivati svi članovi TOP100 portala. Oglasi koji su u jednom od paketa usluga su besplatni. Fizičke osobe doplačuju oglas po cjeniku.

 

Za investitore                                                                                                                                             
Gospodo župani, gradonačelnici i načelnici opčina prezentirajte gospodarski potencijal Vaše županije, grada ili općine potencijalnim investitorima na portalu TOP100 potpuno besplatno. Potencijalni investitori tako će na jednom mjestu naći ponude poduzetničkih zona i mogućnosti ulaganja u razne projekte u Republici Hrvatskoj.

Investitori – domaći i strani – objavite na ovom mjestu otvoreno pismo namjere za ulaganje.

 

Posao                                                                                                                                                            
Tražite posao:
Registrirajte se i postavite svoj životopis na portal TOP100 potpuno besplatno. Popunite priloženi obrazac oglasa sa svim podacima o sebi koji bi mogli pomoći potencijalnom poslodavcu da odabere upravo vas. Oglase u ovoj kategoriji mogu dati nezaposlene osobe, ali i osobe koje rade poslove koji su daleko ispod njihove stručne spreme i sposobnosti.
Nudite posao:
Opišite svoje potrebe i zahtjeve što detaljnije, kao i sve što očekujete od radnika – vašeg potencijalnog zaposlenika. Oglas u ovoj kategoriji može dati isključivo registrirani poslovni subjekt koji je član portala TOP100.

 

Donacije                                                                                                                                                      

Svojom donacijom za akciju «Hrvatska bez mina» doprinjeti će te bržem uklanjanju mina s područja cijele Hrvatske.
Za iznos donacije određene u cjeniku godišnjih članarina umanjuje se cijena članarine.
Iznos uplaćene donacije može biti i veći od određenog. Donacija se uplaćuje direktno na žiro račun otvoren kod Hrvatskog centra za razminiravanje ( HCR ), otvoren kod Hrvatske Narodne Banke ( HNB ).