Trebam-nudim

Oglasi u ovoj kategoriji mogu se ukratko nazvati unaprijed dogovorenom kompenzacijom. Minimalna vrijednost proizvoda ili usluga koja se razmjenjuju je 5.000,00 kuna

Opišite proizvod ili uslugu koja vam je potrebna i ujedno ponudite proizvode ili usluge koje nudite umjesto plaćanja novcem.
Primjer 1:
– Trebam: 200 m2 stiropor fasade s postavljanjem, gletanjem i završnim silikonskim slojem – cijena cca 40.000,00 kn
– Nudim: materijal za vodovod i kanalizaciju (prilog PDF specifikacija s cijenama) i moje oglašene proizvode i usluge – pogledaj sve moje oglase.
Primjer 2:
– Trebam: uslugu iskopa i ravnanja terena – cca 100 sati stroja JCB 3 – cijena cca 17.000,00 kn
– Nudim: moje oglašene proizvode.
Primjer 3:
– Trebam: završne radove na 8 apartmana po 50 m2 na otoku Krku (keramičarske, vodoinstaleterske, elektromontažne, bravarske, fasaderske i soboslikarske radove s uključenim materijalom – cijena cca 550.000,00 kn
– Nudim: jedan potpuno završen i opremljen apartman – etažno vlasništvo
Primjer 4:
– Trebam: pomoć i brigu za dvije starije osobe – 3 puta tjedno po 3 sata
– Nudim: 5 hektara obradivog zemljišta na korištenje za isto vrijeme
Primjer 5:
– Trebam: doživotno plaćanje Doma za starje osobe – 3.500,00 kn/mjesečno
– Nudim: stariju kuću s okućnicom u Ludbregu – vrijednost cca 450.000,00 kn
Opis tražene usluge ili proizvoda mora biti mora biti jasan i jednostavan, te se mora navesti približna cijena. Opis nuđenog mora biti jasan, detaljan i nedvosmislen s istaknutim cijenama. U oglasu mora biti i navedena kontakt adresa i kontakt telefon. Stranke u ovoj kategoriji same dogovaraju cijene, uvjete i rokove, te sklapaju ugovore. Oglas iz ove kategorije može objaviti član portala TOP100 – postani član.